Жената чудо 1984 трябва да се завърти по кината в

...
Жената чудо 1984 трябва да се завърти по кината в
Коментари Харесай

Жената чудо 1984 не започна обещаващо

" Жената знамение 1984 " би трябвало да се завърти по кината в Съединени американски щати на Коледа, което е единствено след няколко дни. И упованията, несъмнено, са да се трансформира в шлагер и макар пандемията да завоюва съществени доходи в бокс офиса.

Ясна е ориста на " Жената знамение 1984 "

Warner Bros. взеха решение

Но това може и да не се случи, тъй като през миналия уикенд филмът се завъртя по кината в Китай, а добре знаем, че точно оттова идват огромна част от приходите. Разочарованието идва обаче от обстоятелството, че за първите три дни от стартирането си " Жената знамение 1984 " е спечелил 18.8 милиона $ .

В интернационалния бокс офис (където предишния уикенд беше пуснат в общо 32 територии) пък приходите са в размер на 38.5 милиона $ , което си е много по-малко от тези 38 милиона $, които завоюва първият филм единствено в Китай, написа Variety.
 Monster Hunter, Китай и за какво филмът беше свален от кината в страната
Защо Китай смъква Monster Hunter от кината

Расистка засегнатост или просто смешка...

Това несъмнено не са приходите, които Warner Bros. са очаквали преди пандемията. Когато обаче я вземем поради, може да се окаже, че и тези милиони не са по никакъв начин малко. Да не забравяме, че на никое място по света кината не работят на цялостния си потенциал, което изяснява и по-слабите доходи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР