Жената чудо 1984 може и да не се оказа чак

...
Жената чудо 1984 може и да не се оказа чак
Коментари Харесай

Гал Гадот отново ще завлядява Netflix

" Жената знамение 1984 " може и да не се оказа чак толкоз положително попадение, колкото на Гал Гадот ѝ се искаше, само че пък си мислим, че нещата при Red Notice ще са по-добри.
 Гал Гадот, Heart of Stone и филмът, за който актрисата контракти осемцифрен хонорар
Актрисата, която си контракти осемцифрен хонорар

Ами честито!

Във кино лентата тя си парнира с Дуейн Джонсън и Райън Рейнолдс, само че все още не знаем по кое време тъкмо ще бъде пуснат в Netflix. В околните години би трябвало да забележим Гадот и като Клеопатра, а през декември предходната година стана ясно, че уговорките на актрисата не стопират.

Защото Гал Гадот ще взе участие в - Heart Of Stone . Шпионският трилър е описван с мащабите на филми като " Мисията невъзможна ", само че с жена в основната роля.

И още тогава се твърдеше, че за ролята в замисления като франчайз филм актрисата ще получи осемцифрена сума (10 или повече милиона долара). ОТ Deadline пък към този момент знаем, че ще забележим продуцирания от Skydance филм в Netflix.
 Гал Гадот, Cleopatra и по какъв начин актрисата отговори на рецензиите, че точно тя ще изиграе Клеопатра
Как Гал Гадот отговори на критиците за ролята на Клеопатра

Да затапиш многознайковците

Именно стрийминг платформата се е договорила за правата за разпространяване. За момента обаче няма изясненост нито по кое време ще стартират фотосите, нито по кое време можем да чакаме Heart Of Stone.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР