Жената била потресена от постъпката на баща си и участвала

...
Жената била потресена от постъпката на баща си и участвала
Коментари Харесай

Дъщерята на задържания за убийствата на кучетата край Айдемир е в шок

Жената била потресена от постъпката на татко си и взела участие в издирването на убитите животни

Дъщерята на арестувания 59-годишен мъж за убитите кучета в Силистра е взела участие в тяхното търсене дружно със брачна половинка си. Жената е потресена от постъпката на татко си, съобщи природозащитничката Даниела Найденова, представена от.

В следобедните часове в неделя Даниела получава фотография на мъж, който влачи с електрически скутер куче. Заедно с още петима души стартират да търсят животното в околност край село Айдемир до основния път сред Силистра и Русе.

„ Случайно се засякохме с мъжа, който е влачил кучето. Той ни сподели, че то е живо и има 10 бебета, които в действителност се оказаха 8. Посочи ни мястото и сподели, че кучето е вързано за дърво и до него е чувалът с бебета. Продължихме да търсим, само че не го открихме и разширихме периметъра в посока към манастира „ Покров Богородичен ”. В поточе до него мои другари откриха във водата труповете на майката и на бебета. Чакат се резултатите от аутопсията, само че бебета несъмнено са удавени ”.

Задържаният 59-годишен мъж не е свещеник от манастира, а е светско лице. Той е помагал на духовник при развъждането на животните в помощното стопанство, а за убитото куче се е грижил пазачът на манастира.

„ Арестуваният мъж е споделил на щерка си, че кучето е изяло яйце, а предходната година е протегнало ръка на кокошка. Заради това яйце то е убито ”.

Даниела Найденова упорства виновникът за гибелта на кучетата да получи ефикасна присъда.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР