Жена заведе мъртъв 68-годишен мъж в инвалидна количка до банков

...
Жена заведе мъртъв 68-годишен мъж в инвалидна количка до банков
Коментари Харесай

Жена заведе мъртвец в банка, искала той да тегли кредит

Жена заведе мъртъв 68-годишен мъж в инвалидна количка до банков клон, с цел да се опита да получи заем на негово име.

„ Подпишете, с цел да не ми създавате повече главоболия “, помолила дамата натрупа, като се държала все едно индивидът е жив, съобщават бразилски медии. Сцената се разиграва във вторник в банков клон в Бангу, в западната зона на Рио.

Банковите чиновници обаче извикали полиция. Жената, споделила, че е племенница на мъртвия и се грижи за него. Води се следствие по случая.

От полицията прецизират, че тя може да е направила кражба посредством машинация или длъжностно заграбване по условия, които занапред ще се обясняват, написа Телеграф.

Ерика де Соуза Виейра Нунес е пристигнала в банката, като е взела Пауло Роберто Брага, на 68 години, в Разследването ще продължи със свидетелски показания от родственици на възрастния мъж, споделя комисар Фабио Луис.

„ Тя се опита да се престори, че мъртвият ще подпише, само че чиновниците го помислили за болен и се обадиха за доктор. Той обаче към този момент бил мъртъв в банката. Тя твърди, че е негов гледач и при всички положения ще дава отговор за закононарушенията. Ще продължим следствие с други членове на фамилията, за да разбере дали е бил жив на датата на изтегляне на заема ”, допълват от служителят на реда.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР