Жена заведе иск за 15 000 лева към мъжа, разпространил

...
Жена заведе иск за 15 000 лева към мъжа, разпространил
Коментари Харесай

Героиня в порно клипчета поиска 15 бона заради щета

Жена заведе иск за 15 000 лв. към мъжа, популяризирал фотоси и видео с интимно наличие с нейно присъединяване. След разглеждане на желае съдът реши провинилият се да изплати обезщетение на дамата в размер на 3000 лева

Потърпевшата твърди, че са й нанесени съществени прочувствени вреди. Търпяла насмешки поради клиповете. Изпаднала и в меланхолия.

Цялата история със полов привкус се разиграва в Кърджалийско. Освен че е снимал порноклипове, мъж си разрешил да ги разпрати на собствен прилежащ, който, от своя страна, ги популяризирал в обществените мрежи. Накрая управляващите се заели със случая. Съдът в Момчилград осъдил мъжа на пробация за интервал от 12 месеца. По-леката мярка е поради признаването на виновността и сключването на съглашение, написа уеб сайтът "24Родопи ". След първичното решение на съда, потърпешвата завела гражданско дело против подсъдимия.

Мъж заряза брачната половинка си, с цел да забремени и заживее щастливо с майка ѝ

В хода на правосъдното дело обаче стана ясно, че момичето също изпращало посредством приложение във Facebook свои фотоси с нецензурен темперамент, които, ведно с водената преписка, бяха приложени като доказателства. Затова и е решено провинилият се полов мераклия да заплати по-малка сума.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР