Жена, заразена с коронавирус, се разхожда съвсем спокойно из София.

...
Жена, заразена с коронавирус, се разхожда съвсем спокойно из София.
Коментари Харесай

Насред карантината: Софиянка с COVID-19 кара с кола заразения си баща в болница

Жена, инфектирана с ковид, се разхожда напълно умерено из София. Нещо повече, кара татко си с кола до "Александровска болница ", откакто и той се почувствал зле.

Това излиза наяве от поста на нейния брат Никола Хаджииванов.

Той споделя, че неговият татко се почувствал зле, само че не му обърнали внимание. Дали му антибиотик, без значение, че сестра му била с позитивен тест за ковид и той бил контактен.

Ето какво написа на профила си Никола Хаджииванов:

"По-добре да не ви се постанова да ползвате 112 или който и да е медицински телефон. Баща ми е доктор и диабетик на 70. Има също сърдечни затруднения (5-торен байпас).

Въпреки всичко работи като общопрактикуващ и на 13.3 е бил контактен с човек с пневмония дошъл неотдавна от Германия. Сега има признаци (учестено дишане, неосведоменост, отмалялост, температура), а сестра ми през днешния ден е с позитивен бърз тест за Covid19.

Само през неговия персонален доктор, успяхме да извикаме 112. Пратиха невролог, който тъй като няма пневмония още, отхвърли да го тества, а и да направи даже кардиограма (заради старомоден уред). Предписа му антибиотик и да смуче за гърлото...

Така се грижим за лекарите ни.... Да ви имам и щаба, да ви имам и ограниченията... "



След поста му се намесват доста хора, които оферират помощ, а в един от мненията излиза наяве, че болната от ковид сестра кара бащата към болничното заведение, без да се тормози, че би трябвало да е под карантина:



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР