Жена загина в тежка катастрофа между микробус и тир близо

...
Жена загина в тежка катастрофа между микробус и тир близо
Коментари Харесай

Ето я катастрофата със загинала жена край Русе

Жена почина в тежка злополука сред микробус и тир покрай " Дунав мост " при Русе. Тежкотоварният трафик е спрян, а леките коли се пренасочват към обходен маршрут през село Николово.

Инцидентът е станал към 4.00 часа тази заран на пътя сред Русе и близкия град Мартен. По първична информация бусът е пътувал в посока Силистра, когато се е блъснал в ремаркето на спрял тежкотоварен камион.

При конфликта на място е починала жена. 21-годишният лидер е откаран в болница с контузия на главата. Третият пасажер е с охлузвания и е отказал да бъде превозен за обзор.

Пробата за алкохол и опиати на лидера е негативна. Заради случая леките коли прекосяваха през обходен маршрут. Образуваха се километрични колони, които съумяха да блокират входа на село Николово с часове.

По-късно през днешния ден кметът на Русе привиква още веднъж среща на представители на институциите.

" Това е нетърпимо и в мен силата за смяна е доста мощна. Очаквам началото на строителството на огромния паркинг напълно скоро и от строителя ще изисквам по-кратки периоди ", съобщи кметът на Русе Пенчо Милков.
Очаква се паркингът да събира към 700 тежкотоварни камиона, които вместо да стопират на пътното платно да изчакват реда си без да пречат на останалия трафик в региона на граничния пункт.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР