Жена загина на място при челна катастрофа край Бургас Куриер

...
Жена загина на място при челна катастрофа край Бургас Куриер
Коментари Харесай

Трагедия! Загиналата в мелето отивала на помен на сестра си

Жена почина на място при челна злополука край Бургас Куриер отговорен за адското меле, което умъртви жена и рани бебе

Трагедията в фамилията на починалата при злополуката край с. Маринка Хатче е голяма. 67-годишната жена е пристигнала в България за помен на сестра си Мийрем, издъхнала също след случай на пътя.

65-годишната Мийрем Ч. бе пометена на разклона за село Ябълчево от Фолксваген Голф, ръководен от 38-годишен лидер. След злополуката, която стана през декември м.г., тя бе призната в УМБАЛ-Бургас в доста тежко положение, където малко по-късно умря. Хатче пристигнала преди няколко дни в руенското село Ябълчево.

А тази заран дружно с внучката си – 22-годишната Белма, тръгнали към Истанбул, където живеят. Младата жена управлявала автомобила - Ауди А4, в който пътувала и нейна другарка – млада жена от прилежащото село Преображенци, която била с двете си деца – едното бебе, а другото на три години.

Всички те са настанени в УМБАЛ-Бургас с фрактури и контузии по цялото тяло, само че за благополучие положението им не е тежко, оповестява Флагман.бг.

Близките се молят 22-годишната Белма да се възвърне час по-скоро и да се върне още веднъж вкъщи здрава. Те считат да вършат курбан, с цел да прогонят злата поличба, която тегне над фамилията.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР