Жена във Флорида казва, че нейният 55-годишен медицински крехък“ баща

...
Жена във Флорида казва, че нейният 55-годишен медицински крехък“ баща
Коментари Харесай

Мъж от Флорида е сериозно ранен и не може да говори след среща с полицията, казва дъщеря

Жена във Флорида споделя, че нейният 55-годишен „ медицински нежен “ татко е бил лъжливо упрекнат в кражба в бакалия във Флорида магазин предходната седмица и по-късно тежко ранен при насилствена среща с полицията. Сега, споделя тя, той е приет в болница и е изгубил способността си да приказва.

Инцидентът е станал във вторник към 20:00 часа. в Save-A-Lot в Лейкланд, съгласно отчет за арест и дъщерята на мъжа, Анджелика Лий, която е говорила с татко си, преди положението му да се утежни.

Тя сподели, че пере в пералня покрай Save-A-Lot с татко й Джоузеф Лий, когато ръцете и краката му започнаха да се свиват от зараза. Той отиде няколко порти надолу в магазина за хранителни артикули Save-A-Lot, с цел да вземе банани, тъй като калият ще помогне за облекчение на спазмите, сподели Анджелика Лий. Тя сподели, че той й е споделил, че е взел четири банана, единият от които е изял по пътя към касата, само че е споделил на касиерката, че би трябвало да заплати за четири банана, макар че тя е скани...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР