Жена от Калифорния, обвинена в заговор за наемно убийство на стойност 2 милиона долара, за да убие съпруга

...
Жена в Южна Калифорния е арестувана за предполагаем опит да
Коментари Харесай

Жена в Южна Калифорния е арестувана за предполагаем опит да наеме някой да убие отчуждения й съпруг и да се отърве от тялото му, съобщиха властите.

42-годишната Татяна Ремли беше арестувана на 2 август по време на спецоперация, проведена от детективи под прикритие от шерифския отдел на окръг Сан Диего, се казва в съобщение за пресата. Твърди се, че Ремли е предоставила информация на детективите, в която подробно описва как е искала да убие съпруга си Марк Ремли и тялото му да бъде изхвърлено.

Твърди се, че Ремли е предложила 2 милиона долара, за да бъде убит съпругът й, съобщи KFMB-TV, филиал на CBS.

арестувана и обвинена в склоняване към убийство.

Арестът на Ремли последва разследване от Шерифската станция на Северното крайбрежие, след като отделът получи информация, че тя се опитва да наеме някой да убие съпруга й, съобщи KFMB-TV.

Според съдебните документи, получени от станцията, Ремли и съпругът й се разделиха през май след като са били женени от март 2011 г. Ремли е поискал 15 000 долара месечна съпружеска издръжка като част от развода им, според юлска декларация в съда.

Разследването на шерифа на окръг Сан Диего срещу Ремли започна един ден, след като депутатите отговориха до пожар в дома й на 2 юли, съобщиха властите. Според отдела на шерифа Ремли, който е притежавал три огнестрелни оръжия и боеприпаси, е бил арестуван за престъпления, свързани с оръжие, и по-късно освободен. Причината за пожара остава в процес на изясняване.

Месец по-късно тя беше обвинена в склоняване към убийство и престъпления, свързани с оръжие, и  задържана в затвора Vista Detention Facility.

Предварителното изслушване на Ремли е насрочено за 16 ноември.

KFMB-TV съобщи, че Татяна и Марк Ремли направиха заглавия през 2012 г., след като тяхното шоу с конна акробатика „Valitar“ внезапно приключи. Изпълнителите казаха, че не им е платено и притежателите на билети останаха без обяснение цяла седмица, съобщи станцията. Ремли казаха на KFMB-TV тогава, че шоуто е отменено поради слаби продажби на билети.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР