Жена в Reddit получи порой от подкрепа, след като собствените

...
Жена в Reddit получи порой от подкрепа, след като собствените
Коментари Харесай

Майка, наречена „лош родител“ от собствените й родители, е защитавана в Reddit, че поддържа семейството си заедно

Жена в Reddit получи проливен дъжд от поддръжка, откакто личните й майка и татко я нарекоха неприятен родител, тъй като не искаше изпрати децата си при тях по време на Коледа.

„ AITA за това, че сподели на родителите ми, че децата ми няма да участват на Коледа, в случай че всички не могат да участват? “ попита консуматор на Reddit „ Miserable_Horror_980 “ във вторник, 5 декември, обява в subreddit „ Am I the A–hole “.

В обявата дамата сподели, че брачният партньор й е получил контузия на гръбначния дирек, когато е бил в гимназията, преди съвсем 18 години, и употребява инвалидна количка.

„ Имаме четири деца - неговият 15-годишен наследник от предходна връзка, 8-годишна щерка, 5-годишен наследник и 1-годишна щерка “, написа тя.

Тя също каза родителите й „ нормално провеждат огромна Коледа всяка година с всички деца и техните фамилии “, или в дома им, или на ваканционна дестинация.

Докато опитът от предходните години постоянно е бил наличен за брачна половинка на Miserable_Horror_980, тази година бе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР