Жена в Аризона съди своя пластичен хирург, обвинявайки го, че

...
Жена в Аризона съди своя пластичен хирург, обвинявайки го, че
Коментари Харесай

Жена си тръгна, чувствайки се като „Франкенщайн“, след като се твърди, че пластичният хирург е провалил процедурата й, докато е бил пиян

Жена в Аризона съди своя еластичен хирург, обвинявайки го, че е провалил процедурата й, до момента в който е оперирал под въздействието на алкохол, оставяйки я в неволя, съгласно локални отчети.

Д-р. Брадли Бекер е „ двойно сертифициран еластичен реконструктивен хирург, който практикува в Аризона от 21 години. Специализирал е гърди и тяло “, съгласно неговата биография в Instagram.

„ Трудно е да почувстваш, че можеш да излезеш, когато се чувстваш като Франкенщайн “, сподели някогашната му пациентка Уенди Елсуърт в изявление в петък за Phoenix New Times. Елсуърт сподели, че е получила коремна корема и понижаване на гърдите с доктор Бекер.

Елсуърт съди Бекер във Върховния съд на окръг Марикопа през септември, като упрекна пластичния и реконструктивен хирург в Глендейл в „ здравна немарливост “, „ отмалялост “ и „ съзнателно причиняване на прочувствен стрес “, се споделя в отчета.

Жена сподели, че се е чувствала като Франкенщайн, откакто пластичната интервенция се е о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР