Жена, употребила наркотични вещества, е задържана в полицейския арест на

...
Жена, употребила наркотични вещества, е задържана в полицейския арест на
Коментари Харесай

Жена-шофьор от Видин и мъж от Берковица са арестувани заради амфетамини

Жена, използвала наркотични субстанции, е арестувана в полицейския арест на районно управление (на МВР) Лом за 24 часа.

На 03.10.2022 година към 18,40 ч. след сигнал чиновници на пътен надзор спрели за инспекция в гр. Лом лек автомобил " Фолксваген " с монтанска регистрация, ръководен от 31-годишна жителка на крайдунавския град.

При осъществената спомагателна инспекция на дамата лидер с дръг тест е регистрирана позитивна проба за приложимост на амфетамин.

При последвалото претършуване в автомобила от джобовете на дамска чанта са конфискувани 5 пликчета, съдържащи 4,53 грама амфетамини и 1,2 грама суха зелена маса канабис

. По случая са формирани бързо и досъдебно произвеждане по член 343б, алинея 3 от Наказателен кодекс и по член 354а, алинея 3 от Наказателен кодекс.

19-годишен недееспособен лидер от гр. Берковица е арестуван в полицейския арест за ръководство на мотопед под въздействието на амфетамини.

На 03.10.2022 година към 11,10 ч. в гр. Берковица е спрян за инспекция 19-годишен локален гражданин, управлявал мотопед " Пиаджо " със софийска регистрация.

Проба на лидера с дръг тест отчела позитивен резултат за приложимост на амфетамин.

Проверката посочила още, че лидерът е недееспособен, както и че поставената рег. табела на мотопеда е предопределена за друго МПС. На нарушителя е формиран акт по ЗДвП.

По случая е формирано бързо произвеждане по член 343б, алинея 3 от Наказателен кодекс.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР