Жена уби трима ученици и трима служители в частно християнско

...
Жена уби трима ученици и трима служители в частно християнско
Коментари Харесай

Жена уби шестима в частно училище в Нешвил

Жена умъртви трима възпитаници и трима чиновници в частно християнско учебно заведение към презвитерианската черква " Завет " в Нешвил, Тенеси, заяви Си Ен Ен.

Говорителят на полицията в Нешвил Дон Аарон съобщи, че 28-годишна жена, която е била въоръжена с два автомата, е влезнала в учебното заведение и е почнала да стреля, преди да бъде обезвредена от полицията .

Мотивите за нападението ѝ към момента не са ясни.

По данни на Си Ен ЕН това е 19-ата пукотевица в образователно заведение в Съединени американски щати, при която има най-малко един ранен човек .

Служителите от силите за сигурност влязоха на първия етаж на учебната постройка и започнаха да я разчистват, когато чуха пукотевица на втория етаж.

Това сподели представителят на полицейското ръководство в Нешвил Дон Аарон, представен от Си Би Ес. Полицаите се придвижили до горния етаж и видели, че дамата стреля.

Тя е била смъртоносно простреляна от двама от петимата отзовали се на мястото служители на реда, които разкрили огън, сподели Дон Аарон.

Жената влезнала в учебното заведение " Завет " през странична врата и прекосила постройката, като се придвижила от първия до втория етаж и " произвела голям брой изстрели " - посочи Дон Аарон.
 Жертва и ранени при пукотевица на церемониал в Ню Орлиънс
Жертва и ранени при пукотевица на церемониал в Ню Орлиънс

Има арестуван

Губернаторът на Тенеси Бил Лий съобщи, че " следи от близко трагичната обстановка ", дружно със чиновниците на щатските правоприлагащи органи и пътните патрули .

Губернаторът на Тенеси Бил Лий съобщи, че " следи от близко трагичната обстановка в Ковенант " след стрелбата, дружно със чиновниците на щатските правоприлагащи органи и пътните патрули.

Първата дама Джил Байдън разяснява стрелбата в учебното заведение в изявление по време на конференцията на Националната лига на градовете и съобщи, че " в действителност няма думи ".
 Шестима убити при пукотевица в Мисисипи
Шестима убити при пукотевица в Мисисипи

Има арестуван по случая

" Нашите деца заслужават нещо по-добро ", продължи Байдън. " Всички ние поддържаме Нешвил в молитвите си . "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР