Жена уби своя съпруг със задните си части след семеен

...
Жена уби своя съпруг със задните си части след семеен
Коментари Харесай

100-килограмова жена уби със задните си части мъжа си след семеен скандал

 Жена умъртви своя брачен партньор със задните си елементи след фамилен скандал. Куриозното ликвидиране се е случило в руския град Новокузнецк, предава британският таблоид " Тhe Sun ". 

Мъжът и дамата, които се споделят Айдар и Татяна, са се скарали грубо, откакто са използвали сериозна доза алкохол. Спорът ескалирал и 100-килограмовата  притиснала мъжа си към стената и седнала на лицето. Смъртта е настъпила бързо. Жената по този начин и не схванала по кое време е задушила брачна половинка си.

Основен очевидец по убийството е дъщерята на Айдар, която е била на долния етаж. Чула е доста мощна музика, съпроводена с крясъци. Качва се горе и влиза в стаята на родителите си. Вижда, че нейната мащеха е седнала върху лицето на татко й. Татяна в този миг е викала на мъжа си: " Извини се, извини се ". Явно 

Дъщерята е побързала да затвори вратата. Тя е казвала, че сходни сценки са били естествени в къщата. Случвали са се и преди. Не е подозирала обаче, че нещата ще бъдат с подобен съдбовен край.

В отчета на правосъдния доктор написа, че мъжът е умрял от " асфиксия “ - била е блокирана дихателната система, защото лицето му е било вклинено в матрака, а дамата е седнала на врата му и е употребила краката си, с цел да не може да го вдигне.

Татяна споделя пред съда, че не е имала желание да го убива. Тя е наказана на 18 месеца изправителен труд. Но проверяващият комитет разгласи, че упорства за ново обвиняване в ликвидиране против Татяна, оттова допълват, че тежала " доста повече " от 100 кг.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР