Жена твърди, че кученцето ѝ било нападнато и нахапано през

...
Жена твърди, че кученцето ѝ било нападнато и нахапано през
Коментари Харесай

Столичанка: Нахапа кучето ми през оградата СНИМКА

Жена твърди, че кученцето ѝ било нападнато и нахапано през оградата на къща в столичния кв. " Обеля ", допълвайки, че мъжът ѝ също е потърпевш. Цветанка Николова написа, че се разхождала с 8-месечния си голдън ретрийвър, когато внезапно се случило нападението.

" Кучето беше в двора, само че заради липса на обезопасяване на оградата, се промуши половината изпод и стартира да захапва и дърпа моето куче ", декларира Николова. " Опитвайки се да спасим с мъжа ми нашето куче, той също беше извънредно нахапан. Той е с 6 шева и голям брой ухапвания, а кучето е след тежка интервенция и 20 шева ", твърди тя.

Жената споделя, че е взела вероятните " законни ограничения " по случая. Като пита съкварталците си дали има и други, пострадали от животното. Хората намират случая за стеснителен, само че и комплициран. Вижте и мненията им:

" Много неприятна обстановка, само че защото минавам от там постоянно и знам какъв брой е огромно кучето, по какъв начин тъкмо се е “промушило ” изпод? Да не би Вашето куче да се е навряло там? ", недоумява локален гражданин.

" Въпросът е вашето куче, какво е правело там? Може би е трябвало преди този момент да си го издърпате, а не в този момент някой различен да ви е отговорен ", счита Кристиан К.

" Кучето си е в двора, но дайте в този момент поради него хората да не минават от там, че не понася други кучета и си пази “неговата територия ", която е улицата ", отбелязва различен жител.

Вижте и целия сигнал на Николова, споделен във Фейсбук:

Здравейте, ето това е къщата на улица " 14-та ", номер 19, пред която преди няколко дни ми се случи безспорен призрачен сън. Разхождайки се пред тази къща, кучето ми (голдън ретрийвър на 8 месеца) беше нападнато брутално от голямо и извънредно злобно куче.

Кучето беше в двора, само че заради липса на обезопасяване на оградата, се промуши половината изпод и стартира да захапва и дърпа моето куче. Опитвайки се да спасим с мъжа ми нашето куче, той също беше извънредно нахапан. Той е с 6 шева и голям брой ухапвания, а кучето е след тежка интервенция и 20 шева. Целта на този пост е в случай че някой от вас е потърпевш, да се свърже с мен. Аз от своя страна съм взела всички законни ограничения по случая.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР