Жена твърди, че болногледачка е упражнявала насилие над болната ѝ

...
Жена твърди, че болногледачка е упражнявала насилие над болната ѝ
Коментари Харесай

Болногледачка бие и псува жена с деменция във Видин ВИДЕО

Жена твърди, че болногледачка е упражнявала принуждение над болната ѝ вуйна. Възрастната жена живее във Видин и страда от деменция. Само седмица, откакто е наета, на записи от видеокамери се чуват викове и обиди и се вижда по какъв начин 79-годишната жена е блъскана.

„ Ти не можеш да си седнеш на з*дника, но претендираш. Остави ме! Не желая да те слушам! Аз не желая да те виждам! Знаеш ли какво значи? ”. С тези думи на висок звук болногледачката се обръща към лелята на Валентина Сучева. Попаднали на дамата по публикация, в която пишело, че тя има 15-годишен опит с гледане на заболели хора в Италия.

Лиляна Иванова е болногледачката, упрекната във физическа и вербална експанзия. По думите ѝ 2-3 дни откакто почнала работа, нещата се усложнили. Тя твърди, че поискала на няколко дни да бъде сменяна от друга жена, тъй като не издържала на напрежението. „ Съжалявам от сърце! Крещяла съм. На мен тембърът на приказка ми е малко по-силен ”, сподели в ефира на „ Здравей, България ” гледачката. Тя призна, че е бутнала старата жена, за която се грижела, само че отхвърли да я е удряла.

Племенницата на потърпевшата е подала сигнал в полицията.

Повече гледайте във видеото -
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР