Жена спредставя за детегледачка и болногледачка. Предлага услугите си на

...
Жена спредставя за детегледачка и болногледачка. Предлага услугите си на
Коментари Харесай

Жена обира семейства, в които работи като гледа деца и възрастни хора

Жена спредставя за детегледачка и болногледачка. Предлага услугите си на фамилии, печели им доверието, а не след дълго изчезва дружно с движимостите и парите на хората. 

Направи ми усещане, че тя въобще не попита какъв е режима на детето, какво въобще се чака от нея като детегледачка, споделя пострадала.

Тя стартира да споделя за някакви свои житейски драми и лека бавно започнаха да изчезват неща от жилището, споделя една от жертвите. 



Обади ми се и ми съобщи, че няма да ми върне парите, тъй като те така и така не ни трябвали, споделя друга жена. 

Общото сред жертвите  е Анна Таскова, която се показва за болногледач и детегледачка с огромен опит. Нито една от тях обаче няма контракт, с цел да потвърди, че в дома им е имало непознат човек и да подаде сигнал в полицията.

Весела споделя историята си в обществените медии. Наема Анна през декември 2021 година посредством публикация в интернет. Детегледачката се грижи за детето й до април тази година. 

Детето ми има касичка и си събира парите от всички празници. Беше събрало към 400 лв. в хартиени пари. Дни преди рождения ден на детето майката отваря касичката и открива, че огромна част от парите липсват. Опитва се да поговори с детегледачката, с цел да върне парите, само че без триумф. 

Лили Христова наема Анна, с цел да се грижи за болната й майка. Постепенно стартират да изчезват пари, бижута, облекла и обувки от вкъщи на дамата. В един миг гледачката поискала предплата за няколко месеца и откакто получила парите, изчезнала. Последните думи към майката били " Хайде в този момент да видя по какъв начин ще ме намериш ", споделя дъщерята пред Нова тв. 

На няколко фамилии гледачката споделя, че има потребност от заем, с цел да провежда погребението на сина си, като от всички получава разнообразни суми.

Пред Нова тв Анна съобщи, че изказванията на дамите са погрешни и даже се закани да съди една от тях. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР