ЖЕНА сподели сериозен неуспех, след като опитът да почисти филтъра

...
ЖЕНА сподели сериозен неуспех, след като опитът да почисти филтъра
Коментари Харесай

Моментът, в който жената осъзнава, че не е трябвало да слуша TikTok, когато почиства филтъра за прахосмукачка, въпреки „задоволителните“ резултати

ЖЕНА показа сериозен крах, откакто опитът да почисти филтъра за обдухване се обърка извънредно.

Точно като нашите подове и килими, аспираторите също се нуждаят от разчистване понякога, с цел да се подсигурява, че работят вярно – ето за какво една жена, Кираа, реши да се отърве от целия прахуляк и нечистотия във филтъра.

Нещата обаче не вървяха по проект и нейният филтър се оказа „ надут “, до момента в който тя отиде в TikTok, с цел да качи несполучливия файл.

Кираа, на 23, първо стартира, като извади филтъра от почистващия апарат, преди да пъхне лъжичка белина за пране в дупката.

За да направи мрачния филтър извънредно чист и бляскав, тя влезе с щедро количество многофункционален дезинфектант Fabulosa и наблюдаваше по какъв начин сместа клокочи.

След като завърши, Kiraa, който разгласява под потребителското име @cleanwith_kiraa, приключи процеса на разчистване с изтичане на вряща вода непосредствено от чайника - и тук нещата се объркаха извънредно.

Въпреки че първоначално всичко изглеждаш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР