Жена сигнализира за жестоко отношение към животно.Звездомира Николова твърди, че

...
Жена сигнализира за жестоко отношение към животно.Звездомира Николова твърди, че
Коментари Харесай

Жестокост в Русенско! Мъж преби кучето си с прът и камшик

Жена алармира за грубо отношение към животно.

Звездомира Николова твърди, че мъж от русенското село Тръстеник е пребил кучето си с кол и бич. След побоя мъжът е изхвърлил животното извън селото, а по думите на Звездомира положението му не е било по никакъв начин положително.

" Потресена съм от човешката свирепост! ", безапелационна е Звездомира.

В обява в обществената мрежа Фейсбук Звездомира Николова отбелязва, че пребитото куче се е прибрало в дома си ден след побоя.

" Не можахме да измъкнем през днешния ден горкото куче от оня, който го преби. Мъжът се беше скрил и ние нямахме доказателства, че той е причинителят. Жена му, естествено, отхвърли всичко, тъй като в случай че беше признала, щеше да осъмне пребита, както се е случвало ", написа още тя.

Жената твърди, че мъжът отглежда и други кучета, като по думите побоят над животните е всекидневие.

" Приятели! Имаме потребност от вас, от очевидци, които да ни кажат и опишат за държанието на мъжа, чието име няма да назова! Този изрод държи кучетата си гладни, а побоят е нещо всекидневно. Не може никой нищо да не е видял и да не е чул! Пишете ми на персонални известия, анонимността е обезпечена! Идеята е такива изроди да си получат наказването! ", прибавя Звездомира.

В Закона за отбрана на животните ясно е упоменато, че проявата на нечовешко отношение е неразрешена. За нечовешко отношение към животните се счита причиняване на болежка или страдалчество на животно или предизвикателство на мощен боязън.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР