Жена- шофьор предизвика катастрофа с друг лек автомобил в Бяла

...
Жена- шофьор предизвика катастрофа с друг лек автомобил в Бяла
Коментари Харесай

Съставиха акт на жена-шофьор, предизвикала катастрофа в Бяла Слатина

Жена- водач провокира злополука с различен лек автомобил в Бяла Слатина.Инцидентът е станал към 19.00 ч. през вчерашния ден.

Катастрофирали са " Фолксваген ", благосъстоятелност и ръководен от Б. П. А. на 35 година от Б. Слатина, правоспособна и „ БМВ ", което не ерегистрирано по надлежния ред без данни за благосъстоятелност с сложени рег. табели, ръководено от малолетно и неправоспособно лице на 16 година от Б.Слатина.

На място служителите на реда открили, че рег. табелите на немската коласа от друго МПС - лек автомобил „ Фолксваген ", благосъстоятелност на М. М. И. от с. Търнак.

Водачите са тествани за приложимост на алкохол, който е отчел негативни резултати.
На непълнолетнияводач е осъществена проба за приложимост на наркотични субстанции, която е негативна.

От Министерство на вътрешните работи прецизираха, че няма убити при случая.

Леко ранени са каралата Б. А. и пътничката с нея отпредна дясна седалка Ц. В. Г. 27 година от Б.Слатина, които след обзор в ЦСМП-Б.Слатина са освободени за домашно лекуване, като за живота им няма заплаха.

Щетите подвете коли са за близо2 000 лева Като причина за случая от полицията показват, че шофьорката е провокирала злополуката, като е лишила преимуществото на другия лидер на нерегулирано кръстовище.

Съставен й е акт за административно нарушаване, а по случая е формирано бързо производствопо чл.345 ал.1 и ал.2 от Наказателния кодекспо разказа на РУ-Б.Слатина
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР