Жена се оплака, че е била уцелена от сачма докато

...
Жена се оплака, че е била уцелена от сачма докато
Коментари Харесай

Пластмасова сачма уцели жена в колата ѝ в центъра на Пловдив

Жена се оплака, че е била уцелена от сачма до момента в който кара с детето си в Пловдив. Инцидентът е от през вчерашния ден и се е случил в региона на Сточна гара, описа потърпевшата във Facebook.

Днес в 17:40 ч. след ПУ, преди спирката на Сточна гара някой стреля. През отворения прозорец на колата ми влетя сачма, която за благополучие уцели ръката ми. Не ми се мисли, в случай че беше отворен задният прозорец и беше потърпевшо детето ми. Нямам концепция кой беше. Но на следващия ден на моето място може да сте вие с вашите деца в колата ”, написа Лилия Николаева и добави: „ Родители, говорете на децата си!!!! Това не е безвредна игра!!!!! Деца, събирайте си акъла и мислете преди да свършите следващата дивотия!!! ”

„ Не видях никого, само че допускам, че се е намирал в градинката зад спирката на Сточна гара. Защото ние чакахме за десен завой в посока Бетонния мост и сачмата влетя от десния (пасажерския) прозорец ”, добави още дамата.

На въпрос дали е подал сигнал в полицията, Лилия Николаева споделя „ да, обадих се, въпреки и по-късно, тъй като едвам когато се прибрахме открихме сачмата зад моята (шофьорската) седалка. Стана за секунди и в началото не разбрах какво ме удари. ”

Пострадалата удостовери за, че е подала сигнал на 112, от където са и обяснили, че ще бъде отработен, само че би трябвало да подаде тъжба във Второ районно полицейско ръководство.

„ Сачмата не е от военно оръжие. Пластмасова е, само че също е рискова. Най-вероятно е тийнейджърска работа ”, добави още Лилия.

От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи оповестиха, че все още няма подадели сигнали в районните ръководства – Второ и Четвърто. От полицията молят при сходни сигнали жителите да алармират на способените органи, с цел да могат да реагират навреме и съответно, а не да търсят правдивост в обществените мрежи.

В серия от мнения под обявата на Лилия Николаева хората споделят, че и различен път е имало сходни рискови „ игри ” на същото място.

„ Преди известно време имахме същия случай на това място. Няколкократно се стреляше по колата от някоя тераса ”, описа друга жена в обществената мрежа.

„ Работя тъкмо против блока, откъдето едно момче стреляше един път от терасата на 3-ти етаж. Предполагам, че е същото. Викнах му, то се скри. Явно му е скучно, а родителите му не знаят какво прави през деня ”, споделя друга жителка на Пловдив.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР