Жена се изправи в ресторант срещу Скот Пруит, шеф на

...
Жена се изправи в ресторант срещу Скот Пруит, шеф на
Коментари Харесай

Майка поиска в ресторант оставката на еколог №1 на Тръмп

Жена се изправи в ресторант против Скот Пруит , началник на Агенцията за отбрана на природата в Съединени американски щати, и го прикани да си подаде оставката . Това е следващият случай, при който чиновник на администрацията на президента Доналд Тръмп се сблъсква с рецензия, до момента в който е в заведение.

Кристин Минк популяризира в обществените мрежи видео за случката.
6th Grade Teacher introduced her 2yr old son to and explains her concerns for his future. She respectfully asks to resign. What a great for her son, her students&the rest of us! MT
— Miss Myrtle (@MissMyrtle2) " Този човек директно и доста поврежда здравето и бъдещето на детето ми , на всяко дете, с решенията да се блокират екологичните разпореждания в интерес на огромните корпорации, до момента в който той употребява парите на данъкоплатците, с цел да финансира обилния си метод на живот ", написа Минк, от чиято страница във Facebook се вижда, че тя е гимназиална учителка.

Във видеоклипа, който е бил гледан повече от 100 000 пъти, тя отива до седналия Пруит и му споделя: " Просто желаех да ви прикани да подадете оставка поради това, което вършиме в околната среда и в нашата страна ".

" Заслужаваме в Агенцията да има някой, който фактически пази нашата околна среда, някой, който има вяра в климатичните промени и ги приема съществено , с цел да има изгода за всички нас, в това число за нашите деца ", сподели тя, държейки детето си.

„ Бих ви призовала да подадете оставка, преди вашите кавги да доведат до отстраняването ви “, сподели Минк.-->

Пруит, който беше подложен на рецензии заради това, че се допуска, че е употребявал служебното си състояние , с цел да търси работа за жена си и да получи отстъпка от наем на жилище, което било обвързвано с лобистка компания, не отговори на Минк по време на видеоклипа и в края текстът гласи, че той " избягал от ресторанта, преди аз да се върна назад на стола си “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР