Жена сътвори страшна мизерия в магазин в Плевен, след като

...
Жена сътвори страшна мизерия в магазин в Плевен, след като
Коментари Харесай

Забраниха на жена да стъпва в плевенски магазин, тя полудя и сътвори мизерия ВИДЕО

Жена сътвори страшна бедност в магазин в Плевен, откакто са отказали да я обслужат.

Детелин Попов твърди, че стара жена е била хваната да краде от хранителен магазин в Плевен. Тогава е била общително помолена да не посещава магазина. Жената обаче не се повлияла от молбата на притежателите и след към месец още веднъж посетила магазина.

" Тя отново пристигна и след като й беше отказано обслужване и беше помолена да напусне обекта, последва това, което ще видите на клипа ", написа Детелин Попов. А на клипа се вижда по какъв начин въпросната жена се доближава към касата и оставя шише с безалкохолна напитка. Следва диалог сред нея и чиновник в магазина - невероятно е да разберем какво разискват двете дами, защото оповестените фрагменти са без тон.

След извършения диалог клиентката взима шишето с безалкохолната напитка и гневно го хвърля, бутилката се пука, а газираната течност стартира да пръска в разнообразни направления.

На оповестените фрагменти се вижда още, че от удара шишето отскача и е чист шанс, че не удари една от служителките в магазина.

" Сега аз ще взема всички ограничения да си заплати вредите и да си носи срама. И всички, които си разрешат да си вземат нещо без да го платят, ще бъдат оповестени в социлните мрежи и показвани на полицията. Писна ми! ", безапелационен е Детелин.

Попов твърди, че разполага и с други фрагменти на снимани обири, осъществени от дами на напреднала възраст.

" Беше ми неловко от белите й коси, но всичко си има граници. И не е единствено тя. Досега си мълчах, но ми писна - имам записи на няколко дами на сходна възраст. Ако нещата опираха до един самун - нямаше да се обадя, тъй като да крадеш масло (Президент) и сходни неща не е от апетит ", написа още той.

Вижте видеото:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР