Жена с много интереси се оказа една от участничките в

...
Жена с много интереси се оказа една от участничките в
Коментари Харесай

Кристина от Ергенът се явявала четири пъти на кастинг в X Factor

Жена с доста ползи се оказа една от участничките в новия сезон на " Ергенът " Кристина Евтимова.

Брюнетката, която е измежду дамите, борещи се за сърцето на предприемача Алек Младенов, преди години желала да развие певческия си гений и да стане част от родната музикална сцена, поради което и се явила на кастингите на несъществуващото към този момент съревнование " X Factor ".

Пред многоуважаемото жури Кристина разкри, че това е четвъртият път, в който се опитва в шоуто. Тя към този момент била достигала до стадия да пее пред менторите и публиката, само че тогава Саня Армутлиева я отрязала с коментара, че има още какво да работи, с цел да заслужи мястото си в шоуто.

Явно решена, че нейният миг най-сетне е пристигнал, през 2017 година Криси още веднъж застава пред Саня и сътрудниците й Любо Киров, Криско и Заки. За страдание, осъществяването й на шлагера на Ники Минаж " Anaconda " не ги впечатли и те още веднъж я отпратиха вкъщи, съветвайки я да се концентрира върху работата си като гримьор.

Във визитката си за " Ергенът " пък Кристина разгласи, че е написала сюжет, който желае да продаде в Холивуд, само че изискването й е тя да извършва основната роля.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР