Жена с деменция е изчезнала, след като е посрещнала празника

...
Жена с деменция е изчезнала, след като е посрещнала празника
Коментари Харесай

Жена с деменция изчезва на 8 март, месец по-късно: Няма следа от нея!

Жена с деменция е изчезнала, откакто е посрещнала празника на майката 8-и март. Тогава 66-годишната Геновева Параскевова Иванова била видяна за последно в интервала сред 17:30 и 18:30 в село Нивянин, област Враца, където живее със брачна половинка си, написа Трафикнюз.

``
реклама

Около обяд на същия ден те били на колекция, на която чествали празника на дамата, след което се прибрали и работили в градината.

" Майка ми е с начален стадии с тежка форма на деменция и със слухов уред. Имала е моменти на дезориентация, само че до този миг не са били тежко положение. Има предписани лекарства, които взима под прецизният контрол на баща. Към 17:30 – 17:45 отива на посетители на съседка и при тръгването си от там, тя потегля в посока центъра на селото, не към къщата, в която живее ", споделя пред " Монитор " щерка й Мария.

Тя добавя, че майка й е била облечена с жълта блуза с дълги ръкави и мрачен панталон, обута е с черни гумени чехли. В себе си не разполага с пари, персонални документи и мобилен телефон.

" Имахме сигнал, че е тръгнала по земен път, който води до старите лозя на селото, само че ние няколкократно обходихме периметъра и не открихме никакви следи да е прекосявал човек от там. Намерихме къща с камера, на която се вижда че в действителност потегля натам. Втори сигнал получихме, че е видяна в рейс, пътувал към Вършец, само че полицията го ревизира и отхвърли следата да е достоверна ", добавя още още Мария.

Тя умолява всеки, който забележи майка й, да алармира на телефон 112 или на нейния персонален телефон - 0896056343.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР