Жена реши да изненада съпруга си по случай първата им

...
Жена реши да изненада съпруга си по случай първата им
Коментари Харесай

Съпруга зарадва мъжа си с шведска тройка, но после нещата се усложниха

Жена реши да изненада брачна половинка си по случай първата им годишнина от сватбата, като извърши най-голямото му предпочитание да направи тройка.

По-късно обаче излиза наяве, че " гостенката " им е бременна.

Джес и Стивън ДеМарко, на 32 и 35 години от Съединени американски щати, са известни имена в обществената платформа ТикТок, в която описват за необичайния си фамилен живот, учреден на полигамията.



Пред своите над 600 хиляди почитатели двойката споделя за това какво е да живеш в отворена връзка и да имаш взаимоотношения с повече от един сътрудник едновременно. По думите им точно този вид " многообразие " са стълбовете на техния благополучен брак.

В споделено от тях видео се вижда по какъв начин двойката изпада в еуфория, когато тя му оповестява новината, че ще вършат тройка.

Подарих на брачна половинка ми тройка за нашата годишнина, споделя сбито Джес ДеМарко, след което прибавя, че другата участничка е забременяла.

Двамата стартират да живеят в отворена връзка през 2012 година, защото Джес е бисексуална и поддържа полови връзки с дами, до момента в който брачният партньор ѝ няма никакъв проблем с това.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР