Жена разказа за преживяванията си по време на след предозиране

...
Жена разказа за преживяванията си по време на след предозиране
Коментари Харесай

Жена със страховито преживяване след клинична смърт

Жена описа за прекарванията си по време на след предозиране с опиати. Това оповестява „ Експрес “, представен от БГНЕС. 
Пациентка на име Франсин съобщи, че е направила странствуване до пъкъла. Тя написа за това на Фондацията за проучване на постсмъртни прекарвания, откакто е претърпяла клинична гибел. „ Носех се над тялото си и гледах по какъв начин се пробват да ме съживят. Изведнъж бях заобиколена от ужасни създания, които назовавам „ тъмни ангели “. Те говореха в рима: „ От светлина в мрачевина “. Не помня останалата част ”, сподели тя. Според Франсин тъмните създания я разкъсвали на части, до момента в който от нея не останало нищо.
 Младо момиче описа какво е видяла по време на клинична гибел Младо момиче описа какво е видяла по време на клинична гибел
Cлeд жecтoкa кaтacтрoфa нa пътя, 17-гoдишнo мoмичe e рaзкaзaлo кaквo e видялo, кoгaтo e билo в бeзcъзнaниe. Дeвoйкaтa ce кaзвa Михaeлa...
„ Ние безусловно прелетяхме през залите на болничното заведение и се качихме на покрива. Тогава се озовах в пъкъла и лежах по тил. Чух виковете на други души и тяхната болежка. Зло творение ме разпитваше и ми се стори цяла безкрайност. Тя искаше да знае в какво имам вяра и на кого се кланям ”, призна дамата.
Франсин изясни, че първоначално се е уплашила доста, само че по-късно е престанала да се подчинява на демоните и ги е убедила да я върнат. „ Казах им, че имам вяра в Исус и не мисля, че той ще ме нарани. Тогава внезапно напуснах пъкъла ”, сподели тя.
След това тъмните същества посочили на Франсин целия й витален път и насочили вниманието й към всички неточности, които е направила в живота. „ Тази ретроспекция беше толкоз подробна, че даже показваше моменти, когато съм погледнала някого по неверен метод. Показаха ми по какъв начин държанието ми наранява другите и осъзнах, че би трябвало да обичам другите повече ”, изясни оживялата от клиничната гибел.
На финала дамата се озовала в утробата на майка си. „ Беше доста умерено, до момента в който не се родих. Напомниха ми за злото на света, когато лекарят, който ме изроди, си намерения: „ Ето още една дребна к..ва. Чух това и беше доста тъжно. След това изживях живота си, умрях и се прераждах хиляди пъти. Тази безконечност беше същински пъкъл и аз желаех тя да спре “, сподели Франсин.
 Разказите на деца, претърпели клинична гибел Разказите на деца, претърпели клинична гибел
Как мислите, на какъв брой години би трябвало да е човек, с цел да се допре за първи път до гибелта? Това е въпрос, заложен от лекар по мъдрец...
Някои откриватели считат, че това, което пациентката разказва, е обикновено събитие и сходно прекарване не значи безусловно, че индивидът е видял парадайса, пъкъла или живот след гибелта. „ Това може да се случи, когато мозъкът сканира себе си като техника за оцеляване “, сподели доктор Сам Парния, шеф на проучванията за реанимация и ревитализация в Медицинското учебно заведение Лангън в Ню Йорк.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР