Жена разказа покъртителна история в социалните мрежи за това как

...
Жена разказа покъртителна история в социалните мрежи за това как
Коментари Харесай

ПОКЪРТИТЕЛНА ИСТОРИЯ В СТОЛИЧНА БОЛНИЦА! Разказва една изстрадала дъщеря: Излъгаха майка ми, че има рак, за да я оперират...

Жена описа покъртителна история в обществените мрежи за това по какъв начин е завела майка си в болница. Там ѝ споделили,че има рак и би трябвало да бъде оперирана по неотложност.

Това се случва в столичната 5-та градска болница.

Ето какво споделя Венета Кавалджиева, щерка на пострадалата:

"След колоноскопия на майка ми в 5-та градска й оповестяват за съществуване на израстък в дебелото черво с размерите на орех (имаме го и сниман на рентгенова снимка). Правят биопсия и ни споделят, че интервенцията е незабавна и наложителна. Налагало се изрязване на огромна част от дебелото черво и извеждането му начело на корема. Майка ми от боязън не се подлага на тази интервенция, а отива и си прави колоноскопия в Италия (тя е с италианско гражданство). Там не й откриват безусловно нищо и споделят, че рентгеновата фотография е подправена - било отпечатък от пръст на ръка съгласно тях. От какво са взели биопсия в 5-та градска - визия си нямам. "

Това не е първият скандал, свързван с тази болница. Преди време стана ясно, че пациенти са били изнудвани, с цел да дават пари преди интервенция. Болните били карани да дават дарения с изказванието, че по този метод щели да изразят своята признателност към лечебното заведение. Запознати разкриват, че формулярите за по този начин нареченото „ дарение” безусловно се тикали в ръцете на хората и вместо да се подписват за избор на екип, докторите ги карали да им дават пари.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР