Жена разбра за изневярата на мъжа си, но не изгуби

...
Жена разбра за изневярата на мъжа си, но не изгуби
Коментари Харесай

Кенийка продаде мъжа си на любовницата му

Жена разбра за изневярата на мъжа си, само че не изгуби хладнокръвие, а подписа договорка.
Действието се развива като във кино сюжет: дамата се прибира у дома по-рано от работа и заварва мъжа си в спалнята с държанка. Измамената брачна половинка не вдигнала скандал, а мъжът ѝ не се опитал да изяснява каквото и да е – всичко било ясно. Той си събрал багажа и напуснал дома си безмълвно.
Краят на тази история, обаче, бил малко по-различен, в сравнение с във филмите, написа уеб сайтът Яндекс, представен от БГНЕС.
След като брачният партньор не се обадил повече от седмица, дамата,на име Една не се разстроила, а намерила преференциален за себе си излаз от обстановката. Основната ѝ грижа била обвързвана с трите ѝ деца, за които татко им явно въобще не се вълнувал.
Затова кенийката решила да се свърже с любовницата на мъжа си и да ѝ предложи преференциална договорка – новата изгора на брачна половинка ѝ да заплати 20 $, а в подмяна на това Една няма да пречи на щастието на влюбените.
Двете дами се споразумели за сумата от 17 $. Самата Една не съжалявала ни минимум за постъпката си, защото мъжът ѝ имал навика на пие и не ѝ помагал.
Изкараните по този метод пари тя похарчила за децата си, на които купила дарове и нови облекла.
Съдбата на брачна половинка ѝ не я интересува – Една е безапелационна, че в случай че той изиска амнистия и пожелае да се върне, тя няма да го допусне повече в живота си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР