Жена рани с нож дважа души, докато крещяла Аллах е

...
Жена рани с нож дважа души, докато крещяла Аллах е
Коментари Харесай

С крясъци Аллах е велик жена рани с нож двама души във Франция

Жена рани с нож дважа души, до момента в който крещяла " Аллах е популярен ". Нападението е станало тази заран в супермаркет в Сен-сюр-мер, покрай Тулон, оповестява „ Паризиен “ Ранени са клиент и чиновник на магазина.

Жената била облечена в черно и забулена. Според очевидци първоначално сцената приличала на елементарен спор на сред клиенти. Намесила се касиерка и тогава 24-годишната нападателка извадила ножа, разкрещяла се на арабски и нападнала. Хората в магазина съумели да я задържат, до момента в който пристигне полицията.

Служителят на супермаркета е ранен покрай окото, клиентът – в гръдния панер. Няма заплаха за живота им, заяви пред Франс прес прокурорът на Тулон Бернар Маршал.

Криминалната полиция проверява нападението и към този момент счита, че това е изолиран случай, обвързван с психиатрични проблеми. Версията, че дамата се е радикализирана и става дума за терористична офанзива също не е изключена. Нападателката не е позната на полицията. Тя е задържана, а в жилището й е почнало претършуване. Неназован източник споделя, че в магазина добре познавали дамата, тъй като постоянно обиждала личния състав поради напълно незначителни неща. Тя имала документ за физически увреждания с 80% неработоспособност.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР