Жена предложи на приятеля си да се оженят по време

...
Жена предложи на приятеля си да се оженят по време
Коментари Харесай

Жена предложи на приятеля си да се оженят, социалните мрежи я заклеймиха

Жена предложи на приятеля си да се оженят по време на посещаване в археологическия комплекс Теотиуакан в Мексико, което провокира вълна от реакции в обществените мрежи.

Според огромна част от потребителите направеното предложение е в прорез с откритите обичаи, съгласно които мъжът е този, който би трябвало да изиска ръката на своята дама, а не противоположното.

Докато се разхождат из античната околност, дамата внезапно пада на коляно и предлага на приятеля си да се ожени за нея, на което той дава отговор с " да ", откакто съумява да се отърси от първичната изненада.

Щастливият миг на тази към този момент сгодена двойка беше запечатан и споделен в обществените мрежи, което провокира сензация. Според по-консервативните консуматори обаче това е несвоевременно, до момента в който други не обръщат чак такова съществено внимание кой на кого е предложил, а просто им пожелават триумф и фамилно благополучие.

Una mujer, quién le pidió a su novio en las pirámides de se volvió viral ¿Te quieres casar conmigo Miguel? cuando él dijo que sí enhorabuena!
— Lidia Rivera (@Surrealismo1984)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР