Жена, потънала в дългове, скочи от VІІ етаж, за да

...
Жена, потънала в дългове, скочи от VІІ етаж, за да
Коментари Харесай

Баба Янка от Лом избяга от дълговете по най-ужасния начин

Жена, потънала в задължения, скочи от VІІ етаж, с цел да постави завършек на тъгите си, оповестява „ Конкурент “. 75-годишна жена от Лом скочи от 8-мия етаж и постави завършек на живота си. Баба Янка Ц. сама се грижела за внука си. Жената била потънала в задължения. Имала борчове към съседи и близки и към компании за бързи заеми. За да прибавя по някой лев към пенсията си, тя чистела входа на блока, където живеела чартърен.

Пенсионерката има личен дом в квартал „ Боруна”, само че била принудена да го напусне. Тя е майка на три деца. Двете й дъщери изкарват хляба си в чужбина, а къщата деляла със сина си. Мъжът постоянно се напивал и тормозел майка си. За да се избави от непрекъснатите кавги баба Янка напуснала къщата си и наела апартамент в блок „ Чайка” - 12-етажен до общинския пазар. С дребната пенсия трябвало да заплаща наем и сметки и колкото да свързвала двата края. Наложило се да се грижи и за внука си и по този начин влезнала във водовъртежа на заемите, от който излизане нямало.

Преди дни написала предсмъртно писмо и се метнала от прозореца на жилището. В писмото старата жена благодарила на всички хора, които й помагали, описват криминалисти. Те да безапелационни, че баба Янка се е самоубила. По натрупа й следи от принуждение не са открити.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР