Жена пострада тежко, след като бе захапана за крака от

...
Жена пострада тежко, след като бе захапана за крака от
Коментари Харесай

Акула нападна жена на плаж край Ню Йорк

Жена пострада тежко, откакто бе захапана за крайници от акула , до момента в който плувала край плаж в Ню Йорк , съобщи Асошиейтед прес, като се базира на представители на управляващите в американския град.

Петдесет годишната жена е плувала край " Рокауей бийч " в понеделни следобяд, когато е била нападната от акулата .



Спасителите извадили от водата и оказали първа помощ на дамата, която по-късно била откарана в болница " Ямайка " в тежко, само че устойчиво положение . Тя е получила тежки разкъсвания на бедрото, заяви представител на полицията.

Полицията употребила хеликоптер, с цел да претърси региона за акули, само че не е разкрила такива. Все отново като защитна мярка плажът " Рокауей бийч " остана затворен за плуване и каране на сърф .

Експерти настояват, че ухапванията от акули са извънредно редки , като по данни на Университета на Флорида предходната година са регистрирани единствено 57 непровокирани ухапвания. Вчерашният случай е първият на " Рокауей бийч " от доста време.



Това лято на плажовете на Лонг Айлънд са регистрирани минимум пет случая на захапване от акули на плувци и сърфисти. Няма смъртни случаи, се споделя в изказване на градския отдел за парковете.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР