Жена пострада при катастрофа в Пловдив. Инцидентът стана вчера следобед

...
Жена пострада при катастрофа в Пловдив. Инцидентът стана вчера следобед
Коментари Харесай

Шофьорка помете нарочно момиче на пешеходна пътека

Жена пострада при злополука в Пловдив. Инцидентът стана през вчерашния ден следобяд на бул. „ Пещерско шосе “. Пешеходката е била ударена от джип.

Тя е откарана в болница, като съгласно очевидци е била контактна.

По данни на TrafficNews, 45-годишната жена, блъснала 31-годишната пловдивчанка, е арестувана в ареста на Второ РПУ.

Очевидци настояват, че произшествието не е било инцидентно, а пешеходката е била блъсната преднамерено.

Ето какво описа пловдивчанката Нели Божилова, която също е била измежду очевидците на злополуката. Тя и синът ѝ са измежду хората, оказали първа помощ на потърпевшата.

" Днес бях очевидец на опит за преднамерено ликвидиране от тази жена, която безчувствено гледа жертвата си-младо момиче, вървящо по тротоара си. Нарочва я от другото платно, че е” нефилим” и с гневна скорост я блъска челно като навлиза в насрещното придвижване.

Сама си сподели, че е луда и всички я знаели в Пловдив, знаели и колата, и тя желала да убива “нефилими” и нас щяла да убие. Защо тези хора имат книжки и за какво би трябвало да страдат почтени хора. Дано бъде арестувана и подведена под отговорност за съзнателно ликвидиране. Надявам се Петя да се оправи, момичето е обезобразено... с доста травми ".

В полицията е формирано досъдебно произвеждане по случая. Предстоят разпити на очевидци.

Бел. ред. Нефилимите са персонажи от библейската история. Името им идва от еврейския глагол за " събарям, падам’ " За първи път се загатват в библейската книга Битие, глава 6, стих 4. Има разнообразни догатки кои тъкмо са наречени нефилими – падналите ангели, зли хора като Каин или великански хора, родени от връзката сред паднали ангели и човешки дами.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР