Жена, популярна в сайт за порно, ще се появи сред

...
Жена, популярна в сайт за порно, ще се появи сред
Коментари Харесай

Порнозвезда влиза в българския „Сървайвър“


Жена, известна в уебсайт за порно, ще се появи измежду участниците в новото издание на „ Сървайвър “. В неделя Би Ти Ви заяви първите 10 имена от идното предаване за оцеляване в рискови условия и една от дамите в него е известна с рисковите си прояви в порнографията. Т.нар. приключенско риалити потегля през пролетта в ефира на медията. Началото към момента не е оповестено, само че часът, в който нормално се излъчва адресираното към фамилната аудитория предаване, е праймтаймът на малкия екран.

Името, с което е оповестена, е Стефани Разсолков. Зрители, видели обявата на фотографията и името ѝ в страницата на шоуто във Facebook, незабавно реагираха и разкриха псевдонима, с който участничката се подвизава в порно промишлеността – Тattstoner. Никнеймът е обвързван с отличителните ѝ белези – tatts поради татуировките, с които е покрито тялото ѝ, а stoner на диалект е човек, който използва опиати, най-много марихуана. Според консуматори на Facebook, участничката показва онлайн полови извращения и принуждение. За гледане на видеата се заплаща такса в долари и по думите на половата активистка, представена от разнообразни уеб сайтове, месечно тя печели към 10 хиляди лева от своята аудитория. Начинът, по който си изкарва прехраната, към този момент е ставал обект на интерес в Би Ти Ви – порнозвездата е била посетител в шоуто на Николаос Цитиридис.

Разсолков е обявена от Би Ти Ви като „ инфлуенсър “ – с това малкия екран прибавя порно конотация на маркетинга, практикуван от мнозина известни персони от сцената, спорта и екрана, които употребяват своя начин на живот за въздействие над аудиторията за покупки на артикули и услуги.

Порноактрисата е сложена от Би Ти Ви сред артисти от българския спектакъл, кино и сериали като Снежана Макавеева („ Под прикритие “, „ Бензин “, „ Бягство “) и Филип Буков („ Откраднат живот “, „ Татковци “). Разсолков ще се състезава паралелно и с футболиста Благой Георгиев, с победителката в „ Мастършеф “ Божана Кацарова, фолкпевицата Татяна, влогъра Стефан Попов. Всички те ще бъдат в един тим, наричан „ Известни “. Т.нар. известни ще се конкурират с тим „ Воини “, които малкия екран занапред ще разгласи, само че оповестява, че ще бъдат „ мъже и дами с изключителни качества и достижения в разнообразни сфери на живота – брокер, гемолог, екскурзовод, студент, правист и други “.

Снимките ще се проведат в Карибско море съвсем в действително време на излъчването. Би Ти Ви оповестява, че феновете този път интензивно ще вземат участие в развоя на събитията и само те ще вземат решение кой участник ще продължи в надпреварата, те ще изберат и крайния победител. Така порнозвездата от наличие за възрастни може да бъде превърната от своите почитатели в модел за подражателство и на дребните фенове, написа " Площад Славейков ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР