Жена попита други потребители на социалните медии дали е сгрешила,

...
Жена попита други потребители на социалните медии дали е сгрешила,
Коментари Харесай

„Булката ме изгони от сватбата, след като смених шаферската си рокля – беше ужасно“

Жена попита други консуматори на обществените медии дали е сбъркала, като смени шаферската си рокля, която мразеше да носи в нещо по-удобно. Тя сподели, че е най-едрото от девойките, които са шаферки, с XL, 38 H гърди, само че че другите девойки са в действителност слаби и наподобяват ужасно в роклите си.

Тя сподели на сътрудници, публикуващи реклами в Reddit, че роклята, определена от нейната 23-годишна снаха, беше тъмносиня рокля в жанр бебешка кукла, от вида, където наподобява като високо деколте начело, само че е същото откъм гърба, с в действителност тънки презрамки, които са тъкмо до врата ви и демонстрира огромно рамо и не покрива нейната " зона на долния етаж ". Тя се опита да накара шивачка да го преправи, само че нямаше задоволително плат.

Страхливата 25-годишна жена не се забавляваше с избора и сподели, че просто няма да отиде, само че когато бъдещата младоженка накара фамилията й да я угажда и й предложи да носи къси панталони изпод, тя насилствено се съгласи. Тя сподели: „ В деня, когато се приготвяхме и аз си обух късите панталони...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР