Жена помогна на полицаите в Бургас да заловят един от

...
Жена помогна на полицаите в Бургас да заловят един от
Коментари Харесай

Само по bTV: Как жена помогна на полицаите да заловят беглец в Бургас


Жена оказа помощ на служителите на реда в Бургас да заловят един от участниците в гонката със чиновниците на реда.

До преследването се стигна през вчерашния ден, когато чиновници на " Гранична полиция " са подали сигнал за прекъсване на автомобил със софийска регистрация, чийто лидер не се подчинил на разпорежданията и, увеличавайки скоростта, траял в посока Бургас. След това блъска два служебни автомобила, при което ранява един от служителите на реда. За да бъде спрян са употребявани стоп патрони.

Преследваният автомобил е спрян на входа на Средец. След гонене са арестувани лидерът му - 29-годишен престъпно проявен и осъждан и неговият 41-годишен сателит, и двамата с позитивна проба за опиати.

Свидетел на гонката става Цанка Павлова. Жената описа, че таман е била пред вратата на блока и е заключвала, когато видяла служителите на реда да гонят някого.

„ И внезапно виждам пред мен този юноша - младо дребно момче, като че ли падна от небето и ми вика: Лелче, лелче, бързо отключвай! " … И към този момент отварям, обаче то това става за секунди, изобщо не помислих, че може да е по отношение на тази акция. Отключих му и не преставам да виждам тези момчета по какъв начин бягат. И единствено слушам, че има още един. Аз съм го пуснала и към този момент не ме интересува какво прави. И като разбрах, че тези момчета не престават, крещя: Аз какво направих? Ами това е този, може би, който търсят. И незабавно търча и им споделям: Отключих на един юноша, може би е този, който търсите ", описа Цанка.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР