Жена под карантина е задържана в автобус от София за

...
Жена под карантина е задържана в автобус от София за
Коментари Харесай

Инфарктна ситуация с COVID-19 на гарата в София!

Жена под карантина е арестувана в рейс от София за Бургас, предава Труд бг.

Тя е имала болки в гърдите и е била с температура. Във возилото са пътували четирима души, с изключение на водача. Пътник, приближаващ от Мюнхен, е имал признаци, които са предиздвикали управляващите да го конвоират за проучване. Двата обстоятелството бяха обявени в неделя по обед, на брифинг на Кризисния щаб за битка с ковид в Бургас.

Към момента се управляват единствено идващите пасажери от дестинации, на които е наложена карантина. Мъж е декларирал, че не е тестван на летището. „ Мерките не са забележими за пасажерите.

Принципът не е да се мери с физически термометър на всяко място “, сподели шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи старши комисар Радослав Сотиров.

Не се тормозете, звънете на горещите телефони, ще се постараем да отговорим на всеки въпрос, разяснява кметът на града Димитър Николов.

Той е разпоредил да се позволяват при специфичен режим до 20 души в огромните хипермаркети, а в дребните – до 5 души. Димитър Николов добави, че при неспазване на заповедта ще се затварят обекти.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР