Жена почина, след като автомобил се е врязал в протеста

...
Жена почина, след като автомобил се е врязал в протеста
Коментари Харесай

Кола се вряза в протестиращи фермери във Франция

Жена умря, откакто автомобил се е врязал в митинга на фермерите в Южна Франция, предава Ройтерс. Протестът на производителите е народен.

„ Кола е влетяла в блокадата на фермерите. Ударила е трима души. Една жена е умряла, а другите двама са със съществени пострадвания. Тримата души в автомобила са били задържани “, оповестяват от френската полиция.

Френските фермери ще продължат с митингите, оповестиха синдикатите, откакто организираха среща с министър-председателя Габриел Атал, съобщи БТВ. „ Казахме му, че думите не ни устройват. За да изградим доверие, той би трябвало да пристигна на полета. Той пое ангажимент да се срещне с фермерите на полето “, обясниха от синдикатите.

Протестът им е поради ценовия напън, налозите и зелените регулации. Недоволството им се споделя от производители в цяла Европа. Френските фермери започнаха пътни блокади предходната седмица по образеца на производителите в Германия.

Като съществени проблеми показват държавния налог върху горивото за трактори, евтиния импорт, проблемите с водоснабдяването, натиска върху цените от страна на търговците на дребно и държавната администрация.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР