Жена плати на мним мъж от Instagram над 18 000

...
Жена плати на мним мъж от Instagram над 18 000
Коментари Харесай

Измамна свалка: Жена плати на мним мъж от Instagram над 18 0...

Жена заплати на привиден мъж от Instagram над 18 000 лева Мъжът се е показал за боен доктор от Кабул и почнал да ухажва 47-годишната жена в обществената мрежа. След няколко месечна преписка той почнал да ѝ желае пари под предлог, че държи да пристигна в България и да заживее с нея, само че сега нямал средства за документи и самолетни билети, заяви NOVA.

„ До момента е открито, че потърпевшата се е срещнала с причинителя на 8 август. В следствие двамата са контактували посредством чат приложение. Извършителят се е показал за немски жител, който работи в Афганистан като боен доктор. Обяснил на потърпевшата, че е разведен и има две деца, които се намират в интернат в Англия. Извършителят се показал като Джеймс отстрани в Instagram ”, изясни представителят на Районната прокуратура в Добрич Даниел Илиев.

От 25 август до 4 октомври излъганата жена е пращала разнообразни парични суми на причинителя. Когато отишла до клон на банка, с цел да преведе следващата сума, е спряна от чиновник, който заподозрял, че това е машинация. След това дамата се е обърнала към полицията. Сумите са превеждани по сметки в Румъния и Италия. На този стадий не е известно кой е мнимият любовник, изравен зад профила в обществената мрежа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР