Жена падна в триметрова шахта в Русе.Инцидентът станал, докато тя

...
Жена падна в триметрова шахта в Русе.Инцидентът станал, докато тя
Коментари Харесай

Говори Ралица: Жената, която падна в 3-метрова шахта в Русе

Жена падна в триметрова шахта в Русе.

Инцидентът станал, до момента в който тя разхождала кучето си в градинка в квартала. Пострадалата е настанена в болница със строшен прешлен. По тя описа за преживения потрес.

Ралица разхождала кучето си пред блока, вървяла след него по затревената повърхност край улицата, когато земята се отворила под краката ѝ. „ Отгоре имаше някаква плоча, аз в никакъв случай не съм знаела, че там има дупка”, споделя потърпевшата.

Върху главата на Ралица почнали да падат парчета от плочата. „ Паднаха павета и други циментови късове”, изяснява тя.

Въпреки преживения потрес, дамата не изгубила хладнокръвие и сама позвънила на незабавния телефон. И до момента в който чакала екипа на Бърза помощ, почнала да вика за помощ. Случайно в този миг в региона минава жена, живееща наоколо.

„ Чух, че някой вика за помощ и от дупката идват крясъци. Видях, че дамата колкото да се изправя”, показа минувача.

Жената тръгнала към най-близката къща, с цел да търси помощ, намерил се комшия, който донесъл стълба, спуснали я в дупката, с цел да може потърпевшата да опита да се изкачи. През това време пристигнали екипи на пожарната и Спешна помощ.

Дупката е остаряла септична яма, която се намира до пътното платно. Покрита била с бетонова плоча, описват живеещи в региона. Още същия ден служащи от общинската комунална компания запълниха дупката.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР