Жена падна до смъртта си от 140-футова скала тази седмица,

...
Жена падна до смъртта си от 140-футова скала тази седмица,
Коментари Харесай

Жена падна до смъртта си от 140-футова скала в Аризона, докато се разхождаше със съпруга си и 1-годишно дете

Жена падна до гибелта си от 140-футова канара тази седмица, до момента в който се разхождаше със брачна половинка си и детето си дете на планина в пустинята на Аризона, оповестиха управляващите.

40-годишната Зейнаб Джоузеф умря в понеделник, откакто група туристи я откриха по време на прехода си около планината на мечките в Седона, необитаем град покрай Флагстаф и известен център за туризъм, заяви шерифът на окръг Явапай в обществените мрежи медии. Джоузеф към този момент беше паднал от скалата, когато туристите чуха крясъци и след това я откриха жива, със съществени пострадвания.

Един човек се обадил на 911, до момента в който различен се спускал по насипа и удостоверил, че Джоузеф към момента диша. Тя умря скоро по-късно, сподели офисът на шерифа, отбелязвайки, че чиновниците на Sedona Fire са я оповестили за мъртва, защото те са били първата реагираща група, която е пристигнала на мястото. Шерифът изпрати екипи за търсене и избавяне на мястото, с цел да извадят тялото на Джоузеф, което те направиха сполучливо благодарение на щатск...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР