Жена отправи зов за помощ в социалните мрежи. Ето какво

...
Жена отправи зов за помощ в социалните мрежи. Ето какво
Коментари Харесай

Купете си яйца от Николай! Това може да го спаси

Жена насочи вик за помощ в обществените мрежи. Ето какво написа Боряна Илиева, която има вяра в положителното и знае, че по Коледа стават чудеса:

" Един добър, съзнателен и почтен човек изпадна в неволя. След претърпяна интервенция на лимфен възел, скорострелно развива израстък в мозъка и от понеделник вечер се намира във военна болница. Утре ще бъде осъществена първа интервенция. Тъй като той има дребна птицеферма, в която отглежда свободни кокошки в планината над с. Чибаовци, досега се е издържал от продажбата на яйца.

Моля всеки, който желае да си закупи домашни яйца от свободно отглеждани кокошки, да ми написа в коментар. Аз ще мога веднъж в седмицата (ден неделя) да доставя яйца в София след предварителна спогодба за място, от което да дойдете да си ги вземете в авансово уречен час. Цената на 1 кора яйца е 15 лева Всички пари от продажбата на яйцата ще оказват помощ на Николай да подкрепи финансирането на интервенциите и следоперативно лекуване, от което ще се нуждае.

Продават се и кокошки - 1000 бр. по 16 лева./бр., защото в бъдеще няма да има човек, който да поставя грижи за тях. Всеки, който желае да помогне и да купи кокошки или яйца,. Вярвам в положителното! По Коледа се случват чудеса! "

За помощ за Николай от Чибаовци прикани и Валентин Богданов. Мъжът споделя, че всяка неделя ще слиза кола от Чибаовци с пресни яйца, а той персонално се заема да прави лист и да доставя на хората от Костинброд картоните с яйцата по домовете.

" Ако желаете да зявите картон, ми звънете най-късно до събота заран! Оставям ви телефон за връзка: 0884 044 708 ", написа мъжът във Фейсбук.

Хора, да помогнем на един изпаднал в неволя мъж - идват коледни празници, купете си кора домашни яйца от Николай!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР