Жена отпрали апел за помощ в социалната мрежа. Тя разказа

...
Жена отпрали апел за помощ в социалната мрежа. Тя разказа
Коментари Харесай

Баба на две внучета търси помощ. Не иска пари, а строителни материали

Жена отпрали зов за помощ в обществената мрежа. Тя описа историята на фамилията си, като показа, че сега се намират в затруднено състояние.

След като брачният партньор на щерка ѝ издъхва от подла болест едвам на 27 години, момичето остава единствено с двете си деца. Родителите ѝ продават жилището, в което живеят, с цел да купят къща, в която всички да живеят.

Постройката обаче се нуждае от сериозен ремонт. Жената не моли за пари, нуждае се от строителни материали, с цел да довършат ремонта.

Ето какво написа тя:

„ Привет група, първо желая да се извиня, че пиша анонимно, само че в последно време чета единствено насмешки и подбив. Ето и моята сага, може да банална и дълга само че не ми остана различен избор. Живеем в малко градче в провинцията, имаме двустаен апартамент, който ни стана дребен. Зет ми умря на 27 години от рак на стомаха, имаме две момиченца на 9 и 6 год.

Дъщеря ни си пристигна при нас защото си нямат тяхно жилище. И по този начин продадохме жилището и си купихме дребна къща,за да може да има място за всички и дворче, с цел да играят децата. Къщата имаше доста ремонт, покрив мазилки и куп други неща. Но парите свършиха, а би трябвало да се поставя гипсокартон на таваните (покрива е гредоред).

Искам да помоля, в случай че на някой му е останал остатък от следните материали, ще съм ви доста признателна. Срещу възнаграждение на рационална цена, с цел да може да се нанесем, наближава септември, и децата би трябвало да вървят на учебно заведение. А и ние до октомври би трябвало да освободим жилището.

П.С Ето от какви материали имаме потребност. Окачващи, профили за гипс картон, вата за изолираност на тавана, плочки или гранитогрес всичко за баня, без значение какви са, значимото е да има къде да се къпем. Три порти (вис.2 отвори 90). Ако някой има в остатък след ремонт, дано ми написа на персонални. Благодаря на всички за търпението ви. Бог да е с вас. “
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР