Жена откри потрошена паркираната си кола. Инцидентът е станал пред

...
Жена откри потрошена паркираната си кола. Инцидентът е станал пред
Коментари Харесай

Опасно! Хвърлят пълни балони от блок, потрошиха кола СНИМКИ

Жена откри потрошена паркираната си кола. Инцидентът е станал пред блокове 307 и 308 в столичния ж.к. " Света Троица ".

Предният панорамен прозорец на автомобила е строшен. Следите от счупването са в горния десен ъгъл и са съществени.

Стефани Костова твърди, че вредите са породени от балон с вода, който е хвърлен от високите етажи. Тя получила тази информация от комшия, който разказал, че хулиганството било осъществено измежду бял ден.

Костова счита, че виновни за действието са деца, които са си играели, хвърлящи балони. Жената разкрила и елементи от спукан оранжев балон на чистачките на автомобила и до него.

" Предполагам, че деца са си играли/ забавлявали с балони и вода ", написа тя.

" Хубаво е да се обърне внимание, тъй като с тази мощ, която чупи по този начин стъклото, не ми се мисли какво щеше да бъде - в случай че имаше човек долу ", заключава дамата.

Тя добавя, че ще подаде тъжба до Министерство на вътрешните работи, само че приканва всеки, който е станал очевидец на станалото да се свърже с нея. Местни поданици описват, че преди години също е имало идентични произшествия. Като даже е имало кола с сходни вреди.

Вижте целия роман на Стефани Костова:

Здравейте!

Излизайки през днешния ден към колата си я намирам в следното положение. Доста възмутена съм от обстановката и от тази съзнателна, или не форма на вандализъм.

Намирам колата си със спукан много съществено прозорец и към нея е цялостно с балони. От един комшия в близост разбрах, че е бил хвърлен балон с течност от високо измежду бял ден. Според моите калкулации това се е случило в неделя или понеделник, до момента в който е било слънчево.

В този миг до моята кола са били спрени други две - шанса е пристигнал при мен в тази ситуация, само че може на всеки да му се случи.
Предполагам, че деца са си играли/ забавлявали с балони и вода.

Хубаво е да се обърне внимание, тъй като с тази мощ, която чупи по този начин стъклото, не ми се мисли какво щеше да бъде - в случай че имаше човек долу. Колата се намира зад блок 308 и 307.

А следите от балоните са тъкмо в ъгъла сред двата блока.  Ще подам тъжба за това и ще се веселя, в случай че имате повече информация и/или сте били очевидци, да споделите с мен.

Приятна вечер! "

 Ситуацията възмущава локалните поданици. Някои описват своя опит с сходни случки. Други са единомислещи - следствията от сходни игри би трябвало да бъдат разкрити пред младежите. Вижте мненията на столичани:
" Преди към 3  години ми се случи същото от другата страна на бл. 307. Сигурно са същите дечица. И моята кола е същият модел " Тойота ". Тези деца не харесват ярисите ", написа Радул Г.  " Да, за децата е било игра, а за вас си е сериозна вреда. Жалко за което, само че най-малко са единствено материални вреди ", написа Емилия Д.  " Съжалявам за случилото се с колата ви, откровено обаче се веселя, че там не е имало човек. За какво му е на някой родител да изясни на детето си кое е вярно и кое не е..., прибавя с горест Теодора Т. 

      !
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР