Жена от Южна Корея успява да вземе шофьорския си изпит

...
Жена от Южна Корея успява да вземе шофьорския си изпит
Коментари Харесай

Жена взе шофьорска книжка след 960 опита

Жена от Южна Корея съумява да вземе шофьорския си изпит от 960-ия опит, като разноските ѝ, с цел да се снабди със удостоверение за правоуправление, възлизат на равностойността на 12 500 евро, осведоми.

69-годишната Ча Са-сун се явява за първи път на теоретичната част от изпита през 2005 година ислед като се проваля,продължава да се явява всеки ден по пет дни в седмицата в продължение три години, правейки общо 780 опита.

На по-късен стадий стартира да се явява на теста единствено по два пъти на седмица, като в последна сметка се поздравява с триумф и по-късно минава към изпита по кормуване.

Жената съумява да издържи изпита по кормуване на 10-ия опит, което значи, че се явявала общо 960 пъти преди да получи свидетелството си за ръководство.

Въпреки многото несполучливи опити, дамата не се отхвърля, тъй като имала потребност от шофьорската брошура поради бизнеса си с продажба на зеленчуци.

По някои информации тя е платила равностойността на близо 12 500 евро под формата на такси за изпита, с цел да може най-сетне да се снабди с шофьорска брошура.

След несполучливите си опити дамата става известна в страната и даже се появява в реклама на Hyundai, а южнокорейската автомобилна компания ѝ подарява чисто нов автомобил на стойност близо 13 000 евро.

Историята, която е отпреди 15 години, се появи още веднъж в форума Reddit неотдавна, като стотици консуматори реагираха, а мнозина от тях се сплотиха към мнението, че историята на Ча Са-сун е образец за за това по какъв начин човек в никакъв случай не би трябвало да се отхвърля, написа Mirror.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР