Жена от Южна Каролина, която е давала емоционални интервюта за

...
Жена от Южна Каролина, която е давала емоционални интервюта за
Коментари Харесай

Жена от SC, която се чудеше как убиецът на семейството може да „живее със себе си“, е арестувана през 2015 г. в четворно убийство

Жена от Южна Каролина, която е давала прочувствени изявленията за това, че се е натъкнала на ужасната сцена на убийството на четирима близки, беше задържан и арестуван без гаранция този уикенд по отношение на това четворно ликвидиране през 2015 година, споделиха чиновници.

Ейми Виларди и нейният брачен партньор Росмор „ Рос “ Виларди са упрекнати в убийството на Кати Скот, 60; Майк Скот, 59 г.; Барбара Скот, 80 г.; и Вайълет Тейлър, 82, в нощта на Хелоуин на 2015 година в дома на жертвите в Пендълтън, споделиха управляващите. Всяка жертва е имала най-малко една огнестрелна рана, споделиха тогава чиновници.

Кати Скот е майката на Ейми Виларди, а Вайълет Тейлър е нейната баба. Майк Скот беше брачен партньор на Кати Скот и наследник на Барбара Скот. Ейми Виларди се обади на 911 на 2 ноември, откакто откри ужасяващата сцена на закононарушението, споделиха управляващите.

Само дни след убийствата, тя сподели на филиала на NBC WYFF от Грийнвил, Южна Каролина, че й е мъчно да се отърси от загатна за намиране на телата.

„ Когато отидох да по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР