Жена от Южна Каролина е обвинена след спиране на трафика, претърсването разкрива близо 1,5 хиляди грама фентанил

...
Жена от Южна Каролина беше арестувана миналата седмица, след като
Коментари Харесай

Жена от Южна Каролина беше арестувана миналата седмица, след като властите откриха близо 1500 грама фентанил, докато тя беше наблюдавана за „дейности за продажба на наркотици ."

25-годишната жителка на Спартанбърг Кейтлин Лий Абърнати беше арестувана в четвъртък, 24 август, след като при спиране на движението бяха открити 941 грама фентанил, 20 грама метамфетамин, един пистолет Glock и една пушка SKS, Spartanburg Службата на шерифа на окръга съобщи в сряда.

Абърнати вече е била под наблюдение, когато е била спряна на Candlenut Lane в района на Boiling Springs, каза службата на шерифа. K-9 предупреди помощниците за наркотиците по време на спирането.

След спирането на трафика властите получиха заповед за обиск на склад, използван от Abernathy. В звеното те откриха 531 грама фентанил, три пистолета и четири „дълги пистолета“, каза SCSO.

Абернати е обвинен в трафик на метамфетамин, трафик на фентанил и притежание на оръжие по време на извършване на насилствено престъпление. Тя беше задържана в центъра за задържане на окръг Спартанбърг без гаранция.

Разследването на предполагаемите „дейности за продажба на наркотици“ на Абърнати беше проведено от шерифа офис, Отдел за наркотици на окръг Спартанбърг, Домашно задържане на окръг Спартанбърг, Екип ICE на окръг Спартанбърг, Разследвания на вътрешната сигурност, Офис на шерифа на окръг Чероки, Отдел за правоприлагане на Южна Каролина и Офис на шерифа на окръг Юниън.

Според изчисления на наркотиците Администрацията по правоприлагането, фентанилът, за който се твърди, че е открит у Абърнати, е имал потенциала да убие около 736 000 души.

Фентанилът се смята за едно от най-опасните лекарства на пазара и „основен фактор за фатални и нефатални предозировки " в Америка, според CDC.

Синтетичният опиоид е около 50 пъти по-мощен от хероина и 100 пъти по-мощен от морфина, според DEA, и само два милиграма фентанил има потенциала да убие възрастен.

DEA съобщава, че повече от 46,4 милиона хапчета фентанил и 6900 паунда фентанил на прах са били конфискувани досега през 2023 г. – което представлява приблизително 204 милиона смъртоносни дози.


Оригинален източник на статия: жена от Южна Каролина е обвинена след спиране на трафика, търсенето разкрива близо 1,5 хиляди грама фентанил

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР