Жена от врачанското село Лесура отказва да бъде поставена под

...
Жена от врачанското село Лесура отказва да бъде поставена под
Коментари Харесай

Жена от Лесура, завърнала се от Италия, отказа карантина

Жена от врачанското село Лесура отхвърля да бъде сложена под домашна карантина, заяви организация BulNews.

40-годишната Сладуна И. се е завърнала от Италия преди дни, само че отхвърля да се затвори у дома. Вместо това дамата обикаля улиците на селото и се занимава с ежедневните си действия.
Проверка на кореспондент на BulNews откри, че Сладуна е подписала декларация при прекосяване на границата, с която се задължава да остане в домашна изолираност. Упоритата жена не е сметнала за нужно да следва предписанията и не се преценява с рестриктивните мерки.
Притеснени нейни съселяни се оплакват, че не могат да излязат на глава със Сладуна.
„ Говорихме с нея, само че не желае и да чуе, остарели и заболели хора сме тука, в случай че ни хване този вирус - умираме “, показа загрижена жена от Лесура.
Кметът на селото Евгени Захариев също е опитал да беседва с твърдоглавата жена, само че резултатът още веднъж е бил същият.
Принуден от отхвърли на Сладуна И. непринудено да си остане вкъщи, управникът на Лесура няма различен избор с изключение на да потърси подпомагане от управляващите.
Макар и да е дребен рискът да е инфектирана с рисковия вирус, той въпреки всичко съществува. А по този начин 40-годишната жена слага освен себе си в заплаха, само че и близките.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук .
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР